Başlangıç ve Bitiş Tarihi
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
Kısmi Zamanlı Olarak Çalışmak İsteyen Öğrenci Başvuruları Başlamıştır.

KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ OLARAK ÇALIŞACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE;

Aşağıdaki tabloda bildirilen birimlerde kısmi zamanlı olarak çalışmak isteyen öğrencilerimiz 04.10.2019 - 21.10.2019 tarihleri arasında “Kısmi Zamanlı Olarak Çalışacak Öğrenci İş Başvuru Formu (EK-2)” ile birlikte ilgili birimlere başvurabilirler. (Bir kişi yalnızca bir birime başvuru yapabilir) Başvuruları değerlendirilen öğrencilerimizden çalışmaya hak kazananların asıl ve yedek listesi http://www.atu.edu.tr ve https://sks.atu.edu.tr/ adresinde 28.10.2019 tarihine kadar duyurulacaktır. Çalışmaya hak kazanan öğrencilerimizin "Çalışmaya Başlamak İçin Gerekli Belgeler" kısmında yazan belgeleri hazırlayarak Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına 04.11.2019 tarihine kadar bizzat müracaat etmeleri gerekmektedir. Öğrenciler, Daire Başkanlığı tarafından kendilerine bildirilen tarihte görev yapacakları birimde çalışmaya başlayacaklardır.

Çalışmaya Başlamak İçin Gerekli Belgeler

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

2- Yeni tarihli öğrenci belgesi,

3- 2 adet fotoğraf (internet çıktısı, fotokopi vb. hariç)